TUINEN & BOMEN

STIJLVOLLE TUINEN, RUST EN REGELMAAT
Heeft u een bepaalde voorkeur of wens? Iedere tuin wordt in nauwe samenspraak gerealiseerd op basis van uw wensen.
Daarbij kenmerken de tuinen die Ruud’s Tuinen realiseert zich door hun exclusieve stijl. Ze zijn smaakvol en doordacht. Door orde en een goede lijnopzet staan ze garant voor jarenlang tuinplezier. Voldoende leefruimte, mooie terrassen, afgewisseld met het juiste groene op de juiste plaats. Beplanting maakt een tuin. Groen geeft rust en aankleding.

BEPLANTING  MAAKT EEN TUIN. MET VOLDOENDE LEEFRUIMTE, MOOITE TERRASSEN, AFGEWISSELD MET HET JUISTE GROEN OP DE JUISTE PLAATS.

INVENTARISATIE
Na uw aanvraag komen we ter voorbereiding bij u langs om de gehele situatie te bekijken: ligging ten opzichte van de zon, de omgeving, de te handhaven elementen en de totale oppervlakte. Tevens nemen we dan uw wensen met u door. We willen een tuin creëren die past bij uw huis, de omgeving en uiteraard bij u. Daarom volgt er een korte inventarisatie: waar wilt u uw terras(sen) en welke tuinstijl spreekt u aan? Aan de hand van uw wensen en voorkeuren (knip alvast mooie plaatjes uit) gaan we aan de slag met uw tuinontwerp.

WAAR WILT U UW TERRAS EN WELKE TUINSTIJL SPREEKT U AAN? RUUD TUINEN REALISEERT EXCLUSIEVE EN STIJLVOLLE TUINONTWERPEN.

EXCLUSIEF TUINONTWERP
Iedere opdrachtgever en locatie is uniek. Daarom wordt in samenspraak met u, uw exclusieve tuinontwerp gemaakt. Onze ontwerpen kenmerken zich door een eenvoudige en strakke stijl, met veel aandacht voor een goede verdeling van ruimte en beplanting. Beplanting maakt een tuin.

Daarna kunnen we samen met u in overleg over dit voorstel ontwerp. Vervolgens is een goede materiaalkeuze van groot belang maar ook de plantenkeuze. Op die manier wordt uw tuinplan werkelijkheid. Desgewenst wordt het ontwerp compleet afgeleverd met verlichtings- en beregeningsplan.

Ruud’s Tuinen realiseert moderne tuinen, landelijke tuinen, mediterrane tuinen, tijdloze tuinen, levendige leeftuinen en klassieke tuinen. Op onze site zijn onder “impressies” heel veel gerealiseerde tuinen te bezichtigen.

Van groot belang is dat de nieuwe tuininrichting past bij u, bij uw woning, bij uw omgeving en ook bij uw gebruik.


[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]