ABONNEMENTEN

Ruud’s Tuinen verzorgt voor een uitgebreide klantenkring van zowel particulieren als bedrijven professioneel tuinonderhoud op basis van een onderhoudsabonnement. Hierin bieden wij diverse mogelijkheden, van jaarrond onderhoud tot een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Tijdens het periodieke tuinonderhoud letten we op tal van zaken: houdt het gazon zijn juiste structuur, ontwikkelen de planten en bomen zich goed en zijn ze gezond? Vragen ze om extra meststoffen, gewasbescherming of bodemverbetering?
Met professioneel tuinonderhoud garanderen wij jarenlang tuinplezier. Daarbij is het met kennis van zaken snoeien en corrigeren van groei een niet te onderschatten element om iedere beplantingen in een goede conditie te houden. Zo zijn fruitbomen zeer gevoelig voor een juiste snoei.

Verder hebben wij specialistische kennis in huis inzake sproei-installaties, vijverfilters en boomverzorging alsmede het keuren van bomen.

EEN GOED ONDERHOUDEN TUIN IS EEN LUST VOOR HET OOG EN GEEFT U VEEL BUITENPLEZIER

BELANGRIJK; BODEMVERBETERING EN MESTBELEID
De grondhuishouding en bodemtoestand is erg belangrijk voor een tuin. Planten hebben verschillende wensen qua bodemvereisten en grondtoestand. Bij het tuinonderhoud letten de hoveniers van Ruud’s Tuinen erop dat de juiste plantgroepen de juiste bijpassende behandeling krijgen qua meststoffen. De bemesting van een gazon is een kunst apart.

MET EEN GOED MESTBELEID STAAT OF VALT HET WELZIJN VAN UW TUIN. Wij weten de verschillende meststoffen goed toe te passen op de juiste plek en op het juiste tijdstip.


[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]