KUNSTGRAS

Kunstgras heeft de laatste jaren een opmars gemaakt in populariteit. Kunstgras biedt tal van voordelen ten opzichte van echt gras. Door de technische ontwikkelingen is het vaak nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Het enorme voordeel aan kunstgras is dat dit nauwelijks onderhoud nodig heeft en het hele jaar door groen blijft.

KUNSTGRAS IN UW TUIN

Overdenkt u de mogelijkheid om kunstgras toe te passen in uw tuin? Wij laten u graag enkele voorbeelden zien van projecten waar wij dit in de afgelopen jaren hebben toegepast. Wij nemen deze optie graag mee in het ontwerp van uw tuin. Onze hoveniers zijn opgeleid en hebben ervaring met het voorbereiden en leggen van kunstgrasvelden, groot of klein.

Net als ieder ander tuin project inventariseren wij eerst uw plannen en de mogelijkheden. Dat doen wij als volgt.
Inventarisatie van de wensen, vaststellen van de plattegrond, het ontwerp, maken van een eventueel aanvullende beplantingsplan en offerte, bespreking en uitvoering.

De stappen op een rijtje

1. Inventariseren van de wensen
Voordat u met ons aan de slag gaat moet u eerst eens voor uw zelf een wensenpakket samenstellen. Maak een lijst van wensen die u zoud kunnen koesteren.

2. Maken van de plattegrond
Terreininventarisatie, inmeten/landmeten bestaande situatie met woning met evt. bomen, niveau-verschillen etc. Vaststellen bodemgesteldheid. Maken van foto’s van de bestaande situatie. Gegevens verwerken tot basisplattegrond.

3. Het ontwerp
Maken van een ontwerp/praatstuk met aandacht voor materiaal toepassingen. Presentatie, middels kleuren tekening. Verwerking van commentaar tot het definitieve ontwerp. Rekening houden met eventuele valzones (met onze valdempende ondergrond)

4. Eventueel aanvullende beplantingsplan
Maken van een beplantingsplan, afgestemd op de wensen en de mogelijkheden. Doorspreken van beplantingsplan, verwerken van het commentaar tot het definitieve ontwerp met bij behorende plantlijsten.

5. Bespreking en uitvoering
Bent u helemaal tevreden met het ontwerp wat onze ontwerpers samen met u hebben ontwikkeld? We maken afspraken met elkaar over een verdere uitvoering en vervolgstappen.


[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]